© 2020 Powered by: Cito-Totaalservice
Diensten

Electrische bureaus
Thuiswerken vraagt om concentratie en aandacht, en een goede werkplek om u te ondersteunen is daarbij van groot belang. Het is heel makkelijk om ongemerkt een slechte werkhouding aan te nemen (bijvoorbeeld aan de keukentafel) en hier kunnen lichamelijke klachten door ontstaan. Om thuis optimaal te functioneren, is het prettig om een bureau te hebben dat u helpt actief te zitten en in beweging te blijven.

Zo ook tijdens de COVID 19 periode, waar gezond en verantwoord thuiswerken ineens een dringende noodzaak geworden is. Met het zit-sta thuiswerk bureau kunt u afwisselen tussen zittend en staand werken, op de juiste hoogte waardoor u gezond kunt blijven werken, ook thuis.
Bekijk ons assortiment
Bureaustoelen
Afwisselen tijdens het werken is heel belangrijk om gezond te blijven, of het nou op kantoor is of thuis, in beweging blijven vermindert lichamelijke klachten. Het dynamische synchroonmechanisme met de Cito bureaustoel maakt afwisseling tijdens het zitten comfortabel. In combinatie met de 3D armleggers is deze bureaustoel volgens de NEN EN 1335 normering compleet.

De Cito bureaustoelen hebben multifunctionele wielen geschikt voor zowel harde als zachte vloeren waardoor de stoel flexibel te gebruiken is in verschillende ruimtes
Bekijk ons assortiment